BEACHRUNS

Beachrun Noordwijk is wegens de covid-lockdown uitgesteld!

Tijdens de run wordt er gestart op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Bij de beachrun in Noordwijk zijn er routes van 6,5 en 13 kilometer. Tijdens de registratie kan je een tijdsblok aangeven waarin je wilt gaan starten.

Tijdens de beachruns wordt er zo veel mogelijk over het strand gelopen.  De start van de strandloop wordt gedaan vanaf de boulevard, waarna je door het mulle moet om op het uitgeharde zand langs de vloedlijn te kunnen lopen. Na het keerpunt komt de finish op de boulevard weer in zicht.

Het weer is een belangrijke factor tijdens de beachruns. Het kan een flinke uitdaging zijn om met wind tegen door het mulle zand te ploeteren, maar de beloning is er ook: met een harde wind in de rug over het harde strand te vliegen. Houdt hier ook rekening mee met de kleding die je aantrekt en meeneemt: zorg ervoor dat je jezelf warm en droog kunt houden tijdens de verschillende omstandigheden.

Inschrijven Noordwijk

Met de inschrijving bij de beachrun ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens