BEACHRUNS

Beachrunning.nl organiseert in het strandseizoen 2020/2021 twee hardloopwedstrijden op de Nederlandse stranden:

Beachrun Scheveningen

Op zondag 29 november 2020 wordt de Beachrun in Scheveningen georganiseerd. De start gaat vanaf de boulevard het strand op. Vanaf daar loop je onder het iconische beeld van Scheveningen door: de pier met het reuzenrad. Er is een route van 6 km en een van 12 km.

Beachrun Noordwijk

Zondag 31 januari 2021 is het tijd voor de tweede beachrun van de serie. Deze keer wordt er gestart op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Bij de beachrun in Noordwijk zijn er routes van 6 en 12 kilometer.

Tijdens de beachruns wordt er zo veel mogelijk over het strand gelopen.  De start van de strandloop wordt gedaan vanaf de boulevard, waarna je door het mulle moet om op het uitgeharde zand langs de vloedlijn te kunnen lopen. Na het keerpunt komt de finish op de boulevard weer in zicht.

Het weer is een belangrijke factor tijdens de beachruns. Het kan een flinke uitdaging zijn om met wind tegen door het mulle zand te ploeteren, maar de beloning is er ook: met een hare wind in de rug over het harde strand te vliegen. Houdt hier ook rekening mee met de kleding die je aantrekt en meeneemt: zorg ervoor dat je jezelf warm en droog kunt houden tijdens de verschillende omstandigheden.

Inschrijven

Met de inschrijving bij de beachrun(s) ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens