Deelnemersbriefing Buff NK MTB Beachrace Scheveningen


Komende zondag is het zover; De Buff NK MTB Beachrace in Scheveningen. Hierbij de briefing om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Publiek is niet toegestaan.
Een van de belangrijkste voorwaarde voor het verkrijgen van de vergunning is dat wij geen publiek mogen hebben. Wij vragen dan ook alleen deelnemers naar de start/finish locatie te komen. Let op bij gezondheidsklachten blijven deelnemers uiteraard ook thuis!

Start/Finish.
De start en finish is anders dan voorgaande jaren. We zullen nu starten naast het noordelijk haven hoofd. Dus niet op de boulevard! Hier hebben wij meer ruimte, om te voldoen aan alle maatregelen. Het adres van de startlocatie is strandweg 4. Parkeren kan daar ter plekke. (we staan naast een grote parkeerplaats).

Stuurborden afhalen.
De stuurborden kunnen worden af gehaald bij Beachclub Aloha (strand noord 2b). Naast de beachclub zullen tentjes staan waar de stuuborden afgehaald kunnen worden.
Dit kan op zaterdag avond tussen 18:00 en 20:00. En op zondag ochtend tussen 07:15 en 09:00. Aloha ligt op zo’n 200 meter van de start/finish lokatie.
De startlijst zal komende vrijdag (4 februari) in de loop van de ochtend op de website staan. Zorg dat je je nummers weet bij het afhalen van je stuurbord.

Let op: de startlijst met alleen de namen staat nu wel al online:

klik hier voor de deelnemerslijst.

Bij het afhalen van je stuurbord kun je ook op vertoon van je corona toegangsbewijs een polsbandje voor de horeca krijgen. Binnen bij Aloha is catering aanwezig.
Ook na de race ben je welkom bij Aloha voor de NK MTB Beachrace lunch! (erwtensoep + 2 oesterzwamkroketten op brood).

Bij Aloha zijn ook enkele douches aanwezig!

Fiets afspuiten.
Aan de zijkant van het terras van Aloha creëren wij een afspuitplaats voor de fietsen. Hier kun je na
de race terecht voor een schone fiets.

De start:
09:15 Elite heren
09:20 Startlicentie heren + recreanten
09:25 Elite dames + startlicentie dames.

De eerste 30 renners bij de elite heren worden opgeroepen voor het startvak (nummers 1 tot en met 30). Bij de startlicentie heren geldt dit voor de nummers (180 tot en met 210)
Bij de dames elite dames + startlicentie dames geldt dit voor voor de nummer 500 tot en met 530

Bij de prijsuitreiking vragen wij alleen de winnaars zich te melden bij de jurybus. Helaas is er geen huldiging voor het publiek!

Hou de website www.mtbbeachrace.nl in de gaten voor eventuele updates.