Jeep MTB Beachrace Scheveningen verplaatst


Het zit voorlopig nog niet mee met het mountainbike strandrace seizoen. De wedstrijd die gepland staat voor 29 november in Scheveningen kan vanwege de huidig geldende maatregelen niet georganiseerd worden omdat er geen vergunningen versterkt worden.

Wij willen het strandraceseizoen toch nog niet bij voorbaat volledig opgeven en gaan proberen om ook deze wedstrijd later alsnog te organiseren. Uiteraard is momenteel niets met zekerheid te zeggen, maar wij hopen in januari en februari alsnog de volgende wedstrijden op de volgende dagen te organiseren.

Wij werken aan de volgende data als nieuwe kalender:

– Rudy Project MTB Beachrace Texel – 17 januari 2021
– De Flexwinkel MTB Beachrace Noordwijk – 31 januari 2021
– Koerspret MTB Beachrace Zeeland – 7 februari 2021
– Jeep MTB Beachrace Scheveningen – 28 februari 2021

Hierbij zijn we natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen van het virus en de bijbehorende maatregelen.

De Buff MTB Beachrace Hoek van Holland – Den Helder zit niet meer in dit overzicht. Dit evenement is vergunning-technisch dusdanig ingewikkeld dat het niet haalbaar is om deze op korte termijn in deze onzekere tijden te verplaatsen.

De ingeschreven deelnemers van HvH-Den Helder krijgen de mogelijkheid om hun inschrijving voor 75% terug te krijgen of de inschrijving naar een van de andere races over te zetten. De deelnemers die een pakket hebben afgenomen van 5 races krijgen hier later bericht over als er meer duidelijk is over of de races in januari en februari kunnen plaats vinden.