Uitslagen Wijk aan Zee


Afgelopen zondag was het een stormachtige race in Wijk aan Zee.

Aanpassingen aan de route want veel wind en water wat niet op de juiste plekken te vinden was maakte het noodzakelijk om op het laatste moment het een en ander om te gooien.

Gelukkig was het verder wel een fantastische race. Maar wij hebben er nou gewonnen? Dat hadden jullie nog te goed. Als eerst de vrouwelijke licentiehouders. Mariëlle Trouwborst ging er met de winst vandoor. Zij liet Pinxt en Wisse achter zich. Bij de licentiehouders mannen kwam Thijs Zonneveld als eerste over de streep. Ockeloen en Don kwamen na hem binnen.

Dan de startlicentiehouders. Bij de dames was het Nancy Karels die de overwinning op haar naam schreef. Achter haar kwamen Hopman en Walta. Kris de Boer werd bij de mannen nummer 1 met de Jong en van Duijvenvoorde achter zich.

Naast deze toppers waren er natuurlijk ook de recreanten die mee deden aan de BeachBattle. Ook daar zijn winnaars uit gekomen. Er was 1 dame van de recreanten en dat was Janneke Schilder. Bij de mannen was Jack Koning de winnaar en achter heb kwamen Bakker en Smit.

De complete uitslag kan je terug vinden op de volgende link: MTB beachrace Wijk aan Zee, 10/12/2023 : : my.race|result (raceresult.com)

Uiteraard zijn er deze wedstrijd ook foto’s genomen door de verschillende fotografen die aanwezig waren.

Onder andere Arjen Schippers maakte foto’s die je op Flickr kan bekijken.

Jelmer Lubberts heeft ook een Flickr album aangemaakt.

De foto’s van Stamina Pictures op My Album.

?Stamina Pictures